HR-generalist

Räddningstjänsten Höga Kusten – Ådalen är ett kommunalförbund som ansvarar för räddningstjänst i Sollefteå-, Kramfors- och Härnösands kommun. Vi söker nu en HR-generalist som kan hjälpa oss med bland annat personalfrågor, arbetsmiljö, rekrytering och ingå i vår ledningsgrupp.

 

Vi söker dig som kan hjälpa till med personalfrågor inom hela spektrat, såsom att stötta vårt systematiska arbetsmiljöarbete, rådgiva vid avtalsfrågor, samordna löneprocessen, hantera rehabiliterings- och personalärenden, ansvara för delar av rekryteringsprocessen samt hantera styrdokument inom området. Du ska fungera som ett stöd för både personal och chefer i deras frågor och vara arbetsrättsligt kunnig. Du ingår i förbundschefens ledningsgrupp och förväntas även ta en aktiv roll i förbundets övergripande utveckling.

Vi ser att du är en person som gillar att anta nya utmaningar och inte räds att hjälpa till där det behövs, då vi är en liten organisation som har många olika uppgifter att hantera. Som person bör du vara öppen och social med integritet, samt kunna överblicka många saker samtidigt.

Vi söker dig som vill arbeta för att göra gott i samhället och vill bidra till att skapa trygghet på olika sätt för våra medborgare. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi framöver jobba mer med hållbarhet, jämställdhet och personlig utveckling. Räddningstjänsten är en samhällsviktig verksamhet och en del i det civila försvaret. Tjänsten innebär att du krigsplaceras hos oss.

Kvalifikationer

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Tjänsten kräver att du har B-körkort.
  • Prata och skriva svenska obehindrat.

Omfattning

Tillsvidareanställning heltid. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Frågor

Besvaras av Andreas Hoff, 0612-870421 eller andreas.hoff@hka.se

Ansökan

Skickas till raddningstjansten@hka.se

 

Senast uppdaterad: